Аз също взех на Elring
Известие
Collapse
No announcement yet.
АЛФА 147 гумички за клапаните
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВзимай, няма да сбъркаш!
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеКолеги можели някои да ми помогне смених си сегментите на мотора водачите на клапамите гумичките и тях с оригинални не ментета и колата продължава да си гори масло както преди става въпрос за 1.6 105 коня
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеКолеги можели някои да ми помогне смених си сегментите на мотора водачите на клапамите гумичките и тях с оригинални не ментета и колата продължава да си гори масло както преди става въпрос за 1.6 105 коняAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеЗначи не си направил нещо както трябва. Измери ли елипсата на цилиндрите?
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеАбе гориси доста почти няма разлика от преди не съм я засичал по километри ама всичко си е направено като трябва, мисля че вече сам минал над 3000км. обаче без рачка нали знаеш неможе .
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеАбе гориси доста почти няма разлика от преди не съм я засичал по километри ама всичко си е направено като трябва, мисля че вече сам минал над 3000км. обаче без рачка нали знаеш неможе .Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеС какво масло я караш, кажи и ориентировъчно колко гори.Last edited by tokoalfa; d.m.y г., 00:38.
Comment
-
Колеги гумичките са оригинални не са менте от 1.50лв. и лично аз сам ги сменял и според мен ако е от тях сутрин ще изпушва, изпушва малко само когато влезе в червения сектор. Някои имали нещо на предвит от какво може да гори маслото? Между другото когато правих ремонта сложих ментетета гумички и после като не се оправи мислех че са се измъкнали но когато я отворих да слагам оригиналните нито една не беше излязла и не ми се вярва от тези да се е измъкнала някоя при положение че са по добри.Last edited by tonov; d.m.y г., 11:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеКолеги гумичките са оригинални не са менте от 1.50лв. и лично аз сам ги сменял и според мен ако е от тях сутрин ще изпушва, изпушва малко само когато влезе в червения сектор. Някои имали нещо на предвит от какво може да гори маслото? Между другото когато правих ремонта сложих ментетета гумички и после като не се оправи мислех че са се измъкнали но когато я отворих да слагам оригиналните нито една не беше излязла и не ми се вярва от тези да се е измъкнала някоя при положение че са по добри.
Измери ли цилиндрите за елипса? Какво представляват маслените сегменти (моите са от 3 части)? Спазил ли си посоката на 1-ви компресионен, че на мен 2-ри ми е чугунен и май нямаше посока
Виж си свещите - те ще ти покажатAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеНа 10 хиляди километра около 4 литра карам я с Игат 10 на 40 обаче сам пробвал и с друго но няма промяна сепаратора е чист и немога да си обесня от какво може да е надявам се да ми помогнете благодаря предварително."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПри 4 литра на 10к км тва си е тревожен разход, виждал съм такъв разход при смяна на гарнитурата между металния смукателен колектор и главата, но тва беше някакъв изолиран случай, не че е невъзможно да се случи, но надали това е проблема......
Comment
-
Първоначално публикувано от tokoalfa Покажи съобщениеВзех всички части възможно наи хубавите, сегмента е чугунен зглобката е както трябва и мен ме самнява тази гърнитура на смукателните тръби но не сам сигорен на 1,6 105 коня мотора дали има такива отвори за 1,8 сам сигорен че има,ако някои знае и дали са едно кам едно и каква да взема ще сам ви благодарен.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
Comment